dilluns, 4 de juliol del 2011

L'Ajuntamnent de Sueca oblida netejar la partida després d'una cursa popular



Aquestes fotos les hem fetes diumenge 3 de juliol mentre corriem per la marjal, en concret per la partida dels Bassals. Ahir es va fer una cursa popular benèfica i les deixalles de plàstics plenaven marges de camps, camins, séquies i camps d'arrós....una vertadera vergonya!!! Un atemptat mediambiental... 24 hores després de la cursa, els contenidors estaven buits i el fem en mig de la natura! On estan les responsabilitats? Esperem que reproduïu en el diari digital esta informació! Gràcies.
P.S. i C.M. / Sueca

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Xé tu, que avui dilluns ja estava net.
No és per a tant!

boteller ha dit...

2 dotzenes de botelletes " Atemptat ecològic ?".
Ja serà menys.
Si les fotos les heu fet el diumenge també teniu poco paciència... si la cursa va ser dissabte per la vesprada!

Anònim ha dit...

Crec que, entre les 2 dotzenes de botelles i la mala olor que deixa el que va fer les fotografies, va tindre que anar un equip especial a fer la neteja.Per aixo tardaren 24 i 12 minuts (si es que va ser tant) en netejar-ho.
O igual algu veia alli uns "hilitos de plastilina" con algu.
Tu també els veies aquell dia P.S. i C.M. / Sueca?
Doncs feste-ho mirar.

Anònim ha dit...

I em pregunte jo, s'ha d'anar a netejar, o serà millor no embrutar?
Ho he vist a algunes curses, per tal de no perdre un segon, quan tampoc està en joc ser el primer, sembla que no es té temps per a ralentitzar el ritme i tirar la botella on toca.
Pot ser una sol·lució és que cadascú es porte la seua beguda en una rinyonera i no repartir botelles, sobretot quan les curses es fan per la marjal. Per molt que es netege sempre hi han botelles i taps que acaben a les sèquies o camps d'arròs.

Anònim ha dit...

Aixó pasa en totes les curses de la contornà. Els organitzadors haurien de tindre-ho previst.

Anònim ha dit...

COLLONS COM SOU, JA ANAVA JA ANAVA ES QUE NO PENSEU QUE EL DIUMENGE EL QUE VULLGA ANAR AL LA MUNTANYETA DELS SANS A PASSETJAR POT ANAR MIRANT EL CEL I FER LA VISTA GROSSA PER QUE LA MALA ORGANITZACIO DE LA CURSA O LA MALA GESTIO DELS QUE HO PERMITEIXEN (REGIDORIA D'ESPORTS) JA HO NETEJARAN CUANT ELS VINGA BE ALS HOMES XE!!! SI SOU BONS PER A EMBRUTAR SIGUEU PER NETEJAR-HO QUE NIAN MES SERS VIUS EN EL POBLE "INCLUINT ELS ANIMALS DE LA MARJAL" QUE TAMBE POTS TROBAR UNS CUANS AL AJUNTAMENT, PACIENCIA AMB ELS RUCS DEL POBLE (CIUTADANIA) PACIENCIA!!!