diumenge, 15 de maig del 2011

Una mona de gos que val un títol




Tot és repassar i repassar programes electorals i cap partit se n'ha recordat de les mones de gos. Ni de l'amo del gos tampoc! És per això que presentem en rigorosa exclusiva mundial al Campió. Un veí de Sueca va tindre el sentit de l'humor d'atorgar-li el títol de Campió.
Foto Caca Expréss / Sueca

6 comentaris:

botapandaes ha dit...

Ben descansats s'hauran quedat el gos i l'amo del gos.Caldrà arreplegar el descomunal "mondrongo" per a no empastrar-se. Després has d'anar amb compte per a no xafar-la.

Anònim ha dit...

xafar-la jjaaajjaaa en eixe tamany el que no la vega te altres coses que preocuparse com anar al oculiste jjaaaajjaa....

Anònim ha dit...

xe tu ixe és el premi que s´han endut els del PP de Sueca, jejejejeje és el premi de consol-lació, 4 anyets més a l´oposició.

Anònim ha dit...

Jo la vaig vore, aci el gorrino no es el gos, sino l'amo (cochinoooooooo)

perello gos i fartó ha dit...

Volem ser europeus i cada vegada semblem mes als africans. Tindre un gos es bonic com moltes mes coses, pero avans de obtindrer un, hi ha que pensar amb les consecuencies al menys si eres responsable. Com a ciutadá considere quel poble es ma casa, en ma casa no deixaría defecar a ningú que no siga en el escusat, per lo tant , per qué deixem que aquestos incivics deixen defecar als seus gosos?

Anònim ha dit...

cada volta estic més convençut que l'home en general i el suecà en particular, està més prop del mono que del homo sapiens...i encara em sap més greu dir açò havent naixcut en esta extranya ciutat...ay, mare, com està el pati!!