dimarts, 11 d’octubre del 2011

Visca! Sueca guanya dos aparcaments de motos!

L'Ajuntament de Sueca acaba d'habilitar dos aparcaments per a motos en el carrer Sequial. Com es pot apreciar a la fotografia una de les dos places és més gran que l'altra. Seran una per al Gord i l'altra per el Flac? Ben mirat sobra espai per haver fet els dos aparcaments del mateix tamany o tres menuts.
A. Moto / Sueca

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que abans de publicar cap notícia deurieu informar-se de les coses i no fer literatura de mercat. En aquest gual mai de la vida s'ha respectat, estacionen els cotxes segons criteri de qui estaciona si el cotxe que hi ha dins podrà o no sortir. I la llei o es per a tots o visca l'anarquia. Ja estic cansat de buscar propietaris de vehicles per tal de no cridar la policia, perquè en sap mal, però ja s'ha acabat, he tingut que demanar que em portarem a llocs amics perquè tenia urgències per tal de no perdre temps, o no sortir un diumenge perquè en sabia mal denunciar, ja està bé home. I per a qui publica la noticia, perquè no publiques els guals que hi ha penjats als carrers i quans dells no estan vigents? de segur que guanyarem estacionaments.

L'Urbano Ramonet ha dit...

Jo no sé si cap un cotxe entre els dos guals o en cap mig (a lo millor cap un smart o un moto-carro). El que si que tinc clar és que si és un aparcament de motos deuria tindre un senyal que l'identifique com a tal i no el veig. Si és per a donar servei per a l'eixida de vehicles (cosa que em pareix normal) n'hi han altres maneres de senyalitzar-ho com pintar el rastell o els adoquins del carrer de color groc.
La broma de qui mesura els dos espais ací publicada em sembla de categoria i per a mi no és més que una broma innocent. Seguiu així!

Anònim ha dit...

Potser en aquesta vida vas una mica perdut, pintar un espai públic és un delicte, ho realitzen els mateixos treballadors municipals o amb el seu consentiment. Si l'ajuntament considera que deu ficar un senyal o no és cosa d'ells. El que tinc i molt clar és que el gual està, i a tu no t'importa que la gent no el respecte. A mi no en contes historietes, que els passos de vianants no estan tots senyalitzats amb un senyal vertical, que una senyal pintada al terra és igual de vàlida. Si qui ha pintat ho ha fet mal, vas i parles amb l'ajuntament. I aprofites i els expliques que no saben de senyalítica perquè ho han pintat avuí. Per donar servei res de res, a qui estacione al gual se'l denuncia i punt, es per evitar que la gent tinga que pagar les denuncies per mal estacionament, perquè tots s'adoneu que han pintat per a motos, però ací no us he vist denunciant que ningú respecta el gual.

Anònim ha dit...

ESTOS SON ELS QUE "SOM COM TU" (BLOC) I LA "BONA GESTIO" (CAMPILLO) JA QUE EL DI-MAS NO TIENE MUCHO QUE DECIR, PERO BE POC A POC ANIREM FENT SUECA MILLOR, N0?

poli-deportivo- bueno ha dit...

El dret del gual és per travessar la vorera i no altra cosa. A llegir la reglamentació.
Això que han pintat és un cagalló i no diu res. Irregularitat al canto.
Si jo fora veí et duria a Mercedes Milá per a que vos monte un numeret.

Anònim ha dit...

Per començar, el que jo sóc o deixe de ser, a tu res t'importa. Que amb el que dius, eres un mal educat/-da i intorelant. (o fatxa o faixa).
I l'altre, que m'expliques que és un gual!, abans d'opinar deprén a llegir. Que no tens massa clar del que parles. Tinc dret a tenir l'espai lliure d'obstacles la vorera per travessar-la. Que està mal pintada? vas a qui ho ha fet i els ho expliques, a mi que m'estàs plorant!.

Anònim ha dit...

Ja estem confundint la mala educació i la intolerància amb el feixisme, com si fóra una característica única i exclusiva d'una corrent política concreta. Què típic de Sueca, així ens va...

Roig i blanc ha dit...

una volta mes diré: SOM COM TU!!!
PER LA BONA GESTIÓ!!!
INCLUS EL PAU CODINA IXE HO AGUERA FET MILLOR QUE ESTOS... A QUI LI SOCURRIX VOTAR AL BALDPVI ESTO ES LO QUE HAY....

Anònim ha dit...

tingem lo que han votat
viva el BLOC

Camenbert ha dit...

Casos d'eixos n'hi han un grapat a molts carrers de Sueca

Anònim ha dit...

El que està clar és que sols aquells que tenen un bon endoll aconsegueixen el que volen... la resta "Ajo y Agua"....