dimecres, 22 d’octubre del 2008

Olives Xafades del carrer Vall de Sueca (D.O.Q.)

A la imatge es poden observar les autèntiques Olives Xafades del carrer Vall de Sueca (Denominació d'Origen Qualificada). Es tracta d'un micro-paisatge que la localitat ofereix, de manera puntual, any rere any. Serà per què es presentava bona collita, o serà per què les tradicions cal respectar-les, la bona qüestió és que enguany, com cada tardor, han arribat puntualment a la seua memorable cita. La gran acceptació de la PMPUS (Puntual Mostra del Paisatge Urbà de Sueca) ha aconsellat que s'ubicara, junt a l'olivera, un modern, sofisticat i ecològic aparca-marraixes per a l'oli, amb una capacitat de sis en bateria. Rebutjar imitacions. / C.R. (Sueca)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No vingau ara donant "idees brillants" perquè els treballadors de l'empresa de l'arreplegada del fem (FCC) mereixen un descans després de les festes i el Mim.
Per què no replega les olives l'Ajuntament per a donar-les a l´Asilo o alguna institució que les puga aprofitar?

Anònim ha dit...

La noticia no es del tot certa. El aparca-marraixes es de 7 i no de 6. No manipulem la informació per favor.

Anònim ha dit...

És possible que discrepem. Les marraixes s 'han d 'aparcar en la zona més ampla entre varilles de ferro, i qui aparque mal ¡MULTA QUE TE CRIO! que pa d' això estan els monocipals.

Anònim ha dit...

En consecuència en caben 6 i no 7.
Les set varilles dobles podrien aprofitar per a aparcar gossos a manera de càtig per anar deixat mones peer els carrers.

Anònim ha dit...

¡Qué bones olives!