dimecres, 1 d’octubre del 2008

Causes i responsables d'una inundació evitable


Hi ha responsables de les inundacions que el passat 23 de setembre afectaren a particulars, vehicles, comerços i empreses de Sueca? Les persones encara no podem controlar l'aigua que plou... però si que podem saber per on va. Al final del carrer les Palemeres (junt a l'Ambulatori) diuen que s'ha tapat una antiga séquia. El dia 24, pel matí, encara presentava l'aspecte que mostra la fotografia. I al carrer Sequial? Arquitectes de cartró o polítics irresponsables? / Jota Te (Sueca)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què no li pregunteu a Salvador Gil que ha estat Regidor i Alcalde que tot "ho controlava" (entre cometes perquè s´ha desmostrat ara que açò no ho tenia controlat).

Anònim ha dit...

Quina barra tenen Baldo i Gil. Estic mirant el Ple i primer diuen que no passà la inundació perquè els embornals estaven tapats o perquè està mal previst el drenatge dels carrers, i després diuen que ja han vist fer noves canalitzatcions i que les tenen pressupostades.

¿ En qué quedem?

Anònim ha dit...

24.09.2008
Anoche a la altura de la Tarranquera, nadie habia para ver si por la nacional se podia transitar. Yo venia de ver la casa que tenemos en la montaña, y de poco no nos comemos un coche parado en dicha carretera, que no se atrevia a pasar por que estaba llena de agua, mi marido y yo intentamos pasar pero daba miedo, pues no se veia nada mas que agua, asi que dimos la vuelta y nos vinimos a Sueca por el desvio. ¿Donde estaban las autoridades que les tocaba cortar la carretera?.

Anònim ha dit...

Aquesta publicació electrónica m'havia agradat sobretot perquè deia coses d'interés, coses que es deuen de canviar al poble, coses que molts cops no es diuen i estan ahí. Ho deia suaument, amb gràcia fins i tot. Però heu perdut la credibilitat dia rere dia. Quan una publicació sols té notícies, enquestes i opinions en contra sempre dels mateixos, d'eixa de ser objectiva -bé, ara es veu que mai ho ha estat. És una poca vergonya que empreu aquest mitjà per fer-vos notar. És a dir, com no podem eixir per dalt dels altres pel que fem i pel que som, intentarem fer-ho fotent als altres? Que mal senyors, que mal!

I no penseu que sóc un dels "altres", perquè és allò que sempre feu els "uns" i els "altres". Sols sóc un ciutadà anónim, que veu el destrellat en que ens teniu sotmesos, que entrava a aquest espai per llegir i riure de tant en tant, però quan sempre va tot dirigit cap a una mateixa direcció, en comptes de riure dóna fàstic. I això és el que doneu ara.

Com sempre pensareu de nou "aquest missatge ha de ser de Juanito o de Pepito" - com deia abans, d'un dels "altres"-, sense para a veure més enllà dels vostres nasos. Més endavant supose que tornaré a entrar, sols per veure si ha servit d'alguna cosa... tot i que supose que no: l'ase sempre pega cabotades al mateix taulell.

Salut,

Anònim ha dit...

Si no t´agrada la web RIBERABAIXA no entres a ella perquè ningú t´obliga.
Sempre et queda el consòl de enxufar-te a Sueca TV que ve a ser com el No - Do del franquisme però en roïn.
Jo no he notat això que tu dius que sempre critiquen als mateixos perquè eixos mateixos també apareixen en altres notícies sense ser criticats. A més a més, són els qui manen i també estic amb els qui pensen que la gestió municipal que estan fent deixa molt que desitjar.
Respecte al dia de la pluja, ves i pregunta pel veinat més afectat. Pregunta també qui netejava els embornals (albellons). El veïnat en té per a donar i contar.
La manera que veig de governar d´"estos" és a voltes xuleta i prepotent, serà lamentable però a moltes persones ens sembla això.

Anònim ha dit...

Estimats amics de riberabaixa.info. soc Jose Ramon Hernandis, el defensor del discapacitat local de Albalat de la Ribera, tinc que dirvos que jo tambe soc damnificat, me va pillar l´aigua ahi a Sueca al Barri Indio, per el carrer Jose Boix Vila, venia de treballar del Hospital i com no podia anar per la carretera de Alzira Albalat decidirem anar per Corbera Polinya i tampoc poguerem passar i anarem de Corbera a Sueca i mos va pillar l´aigua ahi, sobre les 20:20 de la nit serien, el cotxe es para per la tromba d´aigua i entre aigua al motor i al cotxe, els bombes vingueren de Catarroja i la Guardia Civil i me rescataren a mi i als meus pares, si no mos hauriem eufegat, jo estaba dins del cotxe adaptat en la cadira de rodes, el cotxe el tinc totalment trencat i la cadira de rodes electrica els motors tampoc serveixen i esta trencada, ja que jo necesite anar en cadira a cauda de una distrofia muscular, bueno si vos interesa la noticia i voleu ficaro ahi aci teniu el meu telefon.
Encare tinc un costipat de por per l´aigua.

Anònim ha dit...

When in the corberana mountains is storm... llaurator, go home, pick an spart and make cordell