dimarts, 28 de febrer del 2012

Artística mona sobre una bola prop del Mercat Central de Sueca

A ningú li cap el dubte de que si feren una Expo-2012 de Mones de Carrer, aquesta estaria en un lloc destacat. És de l'amo o del gos? Eixe és el dilema. Siga de qui siga "l'autor ha tingut la diligència de deixar-la en alt, coronant la bola, i així evitar que d'una xafada destrossen l'obra d'art", va manifestar el mànager de qui la va fer. La fotografia és del migdia del divendres, 17 de febrer, als voltants del Mercat Central La Plaça de Sueca. Cagaboles / Llaurí

5 comentaris:

Trenca Teules ha dit...

Ole...ole.... i ole !!!!... Eixa caguerada ha estat consentida per l'amo, igual que les pixarrades a les rodes del cotxes, les façanes de les cases, etc...etc...

Anònim ha dit...

Ya estem en els amos yo tinc un gos i caga i uarreplege o tambe pot ser un gos abandonat no? Que aixo es pijor que els abandonen i no se publica tant!

Trenca Teules ha dit...

A vore Sr./sra Anònim, en cap moment he dit que ho façen tots els amos. He dit que eixa caguerada en concret ha sigut consentida per l'amo o que simplement ha deixat el gos solt perquè faça el que li done la gana on vullga.
I que jo sàpiga, pocs gossos abandonats veig pel carrer.
I també t'he de dir que hi ha amos de gossos amb la bossa amb les mans i una vegada el gos a cagat miren al seu voltant i si no hi ha ningú passen d'arreplegar el regalet.
I NO DIC QUE SIGUEN TOTS !!! què després vos doneu tots per al.ludits....

Anònim ha dit...

Diguen el que diguen, una cosa si que testà clara:
En aquest poble, caguen!

Una Sueca neta. ha dit...

Menys cartellets a 400 eurets i mes multetes a 400 euros.
Se esta barallant la posibilitat de canviar el cartell de l'entrada de Sueca eixe que diu "Sueca primera ciudad arrocera de España", per el de "Bienvenidos a Cacalandia"