dimarts, 22 de juny del 2010

Panderola de consulta al Centre de Salut de Sueca


Dissabte 19 de juny de 2010, a les 13.00 en el Centre de Salut de Sueca, esperant que em visitara el metge, vaig veure passar per davant de mi, cap a la consulta una panderola que anava com si estiguera en sa casa. No em puc explicar com en un Centre de Salut, que és en teoria on hauria d’haver-hi més higiene, que una panderola vaja passejant com si res. Per a cagar-se.
A./ Sueca

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei colló. Entonces si pilles una mosca que fas? Ix en el telediari. Que barbaritat, que no has vist mai una panderola?. Pos pa que sapiges es un INSECTE, igual que una FORMIGA i que una MOSCA.........Ufffffffff

EL PANDEROLO ha dit...

- Se las considera uno de los principales vectores de transmisión de enfermedades al hombre a través de la contaminación de alimentos y de utensilios de cocina por simple contacto.

Centre de insalut ha dit...

I una meeeeerda igual que una formiga. Llig ací http://biottecfortaleny.blogspot.com/2010/04/mitos-y-curiosidades-sobre-cucarachas.html

BIOTTEC ha dit...

Jo no mes faig que envenenarles i en el Centre de Salut de Sueca me les curen.

Aixina no acabarem mai!!

LA PANDEROLETA ha dit...

Xe,menys mal que és en el centre de salut i no en la Residència Sant Josep que ultimament és el culebró de Sueca i no paren de ficar mal, no sé amb quines intencions si polítiques o sindicalistes o és que algú o alguna té ganes de cobrar alguna exclusiva.
Allí els iaios estan molt ben atesos i cada dia van millorant les instal·lacions,encara que alguna panderola faça acte de presència.
Jo l'altre dia vaig anar a sopar a un restaurant de la platja -que està molt net- i van aparéixer dos panderoles d'eixes roges i voladores i...¿què has de fer...? puix matar-les.
La veritat siga dita les trapes del clavegueram estan plenes de panderoles.Per tant haurem de conviure amb elles de la millor forma posible.

Anònim ha dit...

men in black al rescat:
primer: la panderola tenia hora? segurament no , per que el tlf no l'agarren ni a la de deu...
segon: quin metge de tots atenge a la panderola?
ningun per que com no tenia hora torna dema, no?
i per untim: aon millor atendre una panderola que en el centre de salud de sueca?
en cap lloc sueca es el poble dels animalets iiieeee!!!