diumenge, 6 de juny del 2010

Les Palmeres: Sol, platja... i cudols per a fer harca




A la platja de Les Palmeres han paregut pedres i cudols a primera línea de la mar. No se sap si es tracta d'una treta per fer a asfaltar-la i guanyar l'inexistent espai per a aparcar els cotxes, són conseqüència d'un tsunami o és que apareixen com si foren rovellons. La qüestió és que uns pocs metres més amunt estan fent les obres que acurtaran l'amplària el passeig per a fer-lo peatonal, pensades quan Salvador Gil va ser alcalde. Tot i això, el nou afloramenet de pedres pot ser útil per a una nova i brillant campanya turística del regidor Gaspar Jordan. L'eslogan podria ser aquest: Les Palmeres: Sol, platja... i cudols per a fer harca. I que xuplen roda els de les banderes blaves!
Remigi Cantera / Les Palmeres

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No es podria esperar menys de l'ajuntament de Sueca, no?

Anònim ha dit...

bé, acò quedarà net ara quan vaja la gent a netejar la platga, no?

Anònim ha dit...

NO

Anònim ha dit...

`pq no? per què jo ja estic en palmeres i es nota que la gent s'ha posat a netejar

Anònim ha dit...

CLAR....SI LA GENT QUE DEURIA DE HAVER ENTRAT A NETEJAR FORA LA QUE SEU MEREIXIA.PERO COM DAMUNT HA ENTRAT QUI HA ENTRAT PUES ARA PASSA EL QUE PASSA....MARE MEUA QUIN DESPILFARRO DE SOUS ENTREN QUAN VOLEN I SEN VAN QUAN ELS DONA LA GANA QUINA VERGONYA.....EN LA CANTITAT DE GENT QUE TE GANES DE TREBALLAR....PERO...TODO QUEDA ENTRE FAMILIA...

Armando Jaleo ha dit...

Tinc entès que aquestes restes de escombres son de les antigues cases que ja fa temps arrere es van construir en la platja quan la mar estava més arrere, avanç de que es construïra el nou port de València.

Ja temps arrere els Suecans i no Suecans infringien la futura Llei de Costes, estes pedres són les conseqüències de construir tan aprop de la costa.

Es impossible si no es amb maquinaria pesada retirar aquest fonaments, els treballadors que han adequat la platja han estat escampant sorra per tota la costa encara que no ha aguantat lamentablement l'acció de l'oleatge de la Platja de Palmeres.

L'única sol·lució seria el sanejament total de la platja i la construcció d'espigons a lo llarg de la costa per evitar que la mar s'enduga l'arena que tant costa, més d'escampar que de comprar-la.

No se si els treballadors que han entrat per a fer les llavors de la costa estan "entxufats" o no, o el que siga, que ja tots sabem, que seria típic, per a que ens anem a enganyar, però es clar que la llavor de retirar escombres d'aquesta magnitud es qüestió de ferramenta més pesada i dels que tenien les cases ahí, com també de l'ajuntament de València. També tinc que dir que al principi quan es va arreglar la platja estava de lo més be, molt amplia i amb tot ben senyalitzat i molt aseat, donava gust baixar, si el temporal no acompanya..., es altra cosa.

Altra solució seria pagar menys impostos que la gent pròpia que va a la mar la netege, ja que la gasta que s'ocupe de netejar-la també, es algo lògic i ètic, hi han milers de Suecans que no van a la platja i la paguen, els nostres visitants no ens paguen res i damunt exigixen..., què fem?