dimarts, 23 de juny del 2009

Rita Barberà i la Diputació, "okupes" del terme de Sueca


Aquesta foto es de l'entrada del Perello. Com podeu observar l'expansionisme de Rita no te límits i no dubta en conquerir quilòmetres de platja sense mirament... Clarament el senyal és irregular. La carretera és responsabilitat de la Diputació. Tan sols un error inocent? Amb tota la mala intencio? Jo pose la foto i tragueu les vostres propies conclusions. P.G. / Sueca

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan "València" està entre parèntesi, es referix a la província i no a la capital. Rita Barberà és Alcaldessa de València capital, no de la província, entre altres coses, perquè no hi han alcaldes provincials.

Una vegada aclarit açò, no interprete esta foto com una colonització de Rita ni de la Diputació, sinó un separatismes d'El Perelló amb Sueca.

No és raro pensar que vullguen ser separatistes, en una població com Sueca, que l'Alcalde és Nacionalista.

Segur que no li haguera molestat tant a què ha pres la foto, que el senyal haguera posat "EL PERELLÓ (PAÏSOS CATALANS).

Salutacions des de:

FORTALENY (VALENCIA) -ESPAÑA-

Gernaro ha dit...

Home, posats així ¿ perquè no senyalitzen "València (València)" o "Gandia (València)" ? Per a mi que és més una clavada de pota d´algun empleat de la Diputació que altra cosa.

Fa temps que no vaig al Perelló encara que em sembla que el cartell està dins de l´Avinguda que va del Perelló a Les Palemeres (La Llastra) i ahí tindria alguna cosa que dir l'Ajuntament de Sueca que és qui ha tolerat eixe caretell.

albuferadesueca ha dit...

Si tinguem en compte, que al segle XIX, ja es van apoderar de l'albufera que era de Sueca, no seria gens estrany que fora una intenció colonitzadora, tal com ja va passar fa temps. Però no obstant això, pense que serà un error.

I si, a mi també m'agradaria que posara El Perelló (Països Catalans)

Aquiles ha dit...

Això de que l'Albufera és de València ho diràs tu.
L'Albufera és de Pepe Segarra i ell és de Sueca.

Anònim ha dit...

El Perelló
gos i fartó