dilluns, 17 de juny del 2013

Existeix el jardí del carrer Vicenta Carrasquer per a l'Ajuntament de Sueca?




Us faig arribar estes imatges, que dia darrere dia els veïns del carrer Vicenta Carrasquer patim i esperem a que es pose solució però a la vista que no hi ha cap intenció per part de l'empresa que li toque executar els treballs de neteja i tal vegada d'esporgar els arbres d'un parc (supose que serà Aigües de Sueca), que presumiblement entre altres funcions, és voler ser un parc infantil, s'ha convertit en perillós jugar o passejar per la zona tant per a gent infantil com per a més major. En poc que no te dones compte, et pots esbarar i resultar-te el passeig molt car saludablement parlant. Espere que no estiguen esperant a que passe alguna cosa així abans de realitzar les tasques oportunes. Pregue a qui corresponga s'adopte una solució en un breu espai de temps, tant de neteja com de sanejament dels arbres. Mentrestant deixe les imatges (del dimarts 4 de juny 2013 a les 7:30 del matí) per a que es pugueu fer una idea, de què i perquè estem queixant-nos. Espere es facen publiques les imatges. Moltes gràcies.
Veí / Sueca

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a veïna d'aquest carrer, jo no estic d'acord... La neteja si, perque és una poca vergonya lo brut q està, però això de que la gent s'esbare i caiga... pos no. A vore si al final fan igual que en l'Avinguda Bernat Alinyo, i ho tallen tot. Estem fent-mos massa senyorets de ciutat, que tot mos molesta.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Anònim, massa senyorets i massa tonteria és el que hi ha en este poble. Cal preocupar-nos del que veritat és important.
I no vaig a començar perquè la llista és molt llarga i no acabaré mai.

Anònim ha dit...

Jo passe molts dies passejant per la zona i estic totalment d'acord en lo brut q està el parc i si parlem de la fonteta d'aigua embosà i super bruta, dona asco intentar beure.En quan a esbarar-te he de dir q dies com estos de pluja, les flors que hi han per terra es mullen i si que pots esbarar-te perfectament.I la solució als arbres tampoc es tracta de tallar-los conforme diu el primer anònim, només sanejant-los seria suficient,això evitaria tota la porqueria que hi ha escampada per tot el parc.En resum,si es volen tindre parcs i arbres l'ajuntament deuria de vetlar pel seu manteniment, cosa que en la actualitat deixa molt que desitjar.Espere es pose solució prompte.