dimecres, 6 de febrer del 2013

Un cotxe cau a una sèquia de Sueca on una palmera tapa el senyal de 'Cediu el pas'

Anit va caure un cotxe dins d’una sèquia sense que es poduïren víctimes. Al final de l’avinguda de Pamplona (polígon industrial) creuament en el carrer del Frares (enfront mateix del restaurant l’Heretat. Sembla ser que era una persona forastera qui el conduïa.El senyal d'Stop sols està  pintat al terra i per la nit no es veu. Només n'hi ha un senyal de Cediu el Pas tapat per una palmera. És a dir: mal senyalitzat i la culpa ja sabeu de qui. No seré jo qui els assenyale amb el dit no siga cosa que em posen en la llista negra. A les dos fotografies s'observa el vehicle accidentat i el senyal tapat per la palmera. Joano Botasèquies / Sueca


9 comentaris:

Asno ha dit...

solo comentar, velocidad máxima en poblado "50 km/h", aunque a muchos se les olvide en la c/ pamplona. Éste tiene pinta de ser uno de esos Fernando Alonso, porque a 50km/h te da tiempo a frenar. Ahora...a 90 no.

De la señal, totalmente de acuerdo.

Anònim ha dit...

Què ha de veure la senyal en que el cotxe haja caigut a la sèquia??? xD no és culpa de la senyal, dic jo que serà del conductor! Una cosa és que s'havera produit un accident, però ha caigut a la sèquia... Amb un stop o un ceda, o sense ells, ja és difícil caure ja!!!!

Anònim ha dit...

És de veres, falten les senyals de "final de circuit de carreres".

I que siga foraster no li lleva gravetat, hauria d'anar amb més precaució.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el tema de la mala senyalització,és més,Sueca està fatal senyalitzada viàriament,però d'ahí a rel.lacionar una cosa amb altra.Com se vos veu la pluma que aprofiteu qualsevol notícia per a fer una crítica política.A 20 per hora no aniría no.....esteu en la vostra línia de publicar parides....

Anònim ha dit...

Com quedem? És Stop o Ceda el paso?
A 50km havera botat la séquia!

Anònim ha dit...

Efectivament. Estic totalment d'acord en allò que han comentat els anònims que tinc dalt de mí.
Res té a veure que hi haja senyal o no per a que s'haja produït este accident.
Pel que sembla, es veuen certes connotacions politiques i s'agafeu a qualsevol "imbecilà" per a criticar a l'oponent.
No ho veig just (i jo no sóc de cap partit).
Acabaré no visitant este blog perquè a més d'actualitzar-se al cap de les mil, quan es fa no té trellat.
Cal afegir que ja veureu com al final ens posen badens per culpa dels fitipaldis que van a més de 100km/h per eixa recta.

Anònim ha dit...

i este!!! seràs imprescindible tu?? Jo cada volta que posen alguna cosa em pixe de risa. ¿a qui vols que critiquen? ¿al pueblo llano que patix les burraes dels polítics??? Vinga, va!!

Anònim ha dit...

A l'anònim de dalt de mí. Doncs vaja vida simple, aburrida i buida que tens, que et pixes de la risa llegint les pedraes que es tiren uns als altres. També voràs els programes de Ana Rosa, la Belén Esteban, etc.... estic segura.

Anònim ha dit...

Esteu parlant molts de vosaltres sense coneixement de causa, ja que hi han dades que no coneixem... era de nit??? condicions en les que anava el conductor??? realment anava tan ràpid com digueu???

No és excusa que la culpa la tinga únicament el conductor com per exculpar la desídia i manca de criteris a l'hora de senyalitzar i cuidar aquesta senyalització a la nostra localitat.

I no és un atac directe a aquest Consistori, sinó a tots els que han anat passat per l'Ajuntament. Sueca NO TÉ EDUCACiÓ VIÀRIA.

Espere vore el c/ Castelló amb una direcció única o una glorieta front a la església de Fàtima.