dissabte, 10 de juliol del 2010

Visca, visca! Ja tenim selva a Sueca!

La fotografia esta feta del final del carrer La Valldigna i de l'Avinguda Mestre Serrano. Darrere del recinte firal, junt a la xopera tenim situada la selva de Sueca. Cada volta que be el circ tenen que tallarse ells un trosset de brossegar... per poder deixar els animals i que no s'endinsen pels matolls i no pedrel's per dins de la Selva, terreny que perteny aanjuntament de Sueca i que els veins comencem a preguntar-nos si s'ha declarat com zona Verde o seca i mal cuidada perque en tot l´any es despreocupen del seu estat. Igual ara en septembre quan vinga la fira, enviaran a algú per arreglar un poc el terreny per als fireros, es podrà trobar algun camell o algun elefant.... que s'han perdut entre els matolls. És lamentable el seu estat i afecta molt ara en els mesos de calor que s'infesta de vespes, puces, mosquits i d'altres insectes.... No pots estar pel voltant si t'has ficat abans Aután o qualsevol insecticida.
Tarsán i Xita del Segle XXI/ Sueca

2 comentaris:

MPBirds ha dit...

Però mira que sou exagerats... això fins a fa quatre dies era terme i ha estat així tota la vida. Que ara la ciutat aplegue fins allí es un altre assunt. D'aquella zona cap al riu està plé de camps abandonats per l'estil, conforme vaja ampliant-se Sueca cap al Xúquer (millor dit, cap a l'A-38) la "selva" anirá creixent. Xè! I encara ens queixarem... damunt de que tenim la naturalesa a la porta de casa!

Anònim ha dit...

Pareix mentira, que no es doneu compte fins ara d'aquestes coses. Però l'altra banda de la carretera pareix que no sigam de Sueca, jo crec que pertenesquem a Fortaleny, ja que mos tenen molt abandonats a nivell de neteja i de llum. El mal es que paguem la contribució a Sueca i no veguem cap millora a l'altra banda, mos tenen completament abandonats.