dilluns, 26 d’abril del 2010

Falta de manteniment sense excusa possible





Hola vos envie unes fotos del centre comercial de Sueca, concretament de la placeta que es troba al carrer Vall, a l'altura del quiosc de premsa darrere del mercat central. Com podeu vore aquesta zona està completament abandonada, no existeix cap tipus de manteniment, els bancs estàn trencats i no s'arreglen, les papereres les varen cremar fa uns quatre anys i ningú les ha canviat. I d'ací poquet l'olivera ens caurà a terra, és imposible sentar-se en un banc sense embrutar-se. Han pasat varies administracions i tot continua igual, manteniment zero. Pareix ser que no n'hi ha ni un gram de pintura per a aquestos bancs. Cada vegada ens pugen més l'IBI, però baixen els serveis, on van els nostres diners? Nota: el senyor alcalde i els seus regidors pasen per davant tots els divendres per a anar a la reunió del Bloc. Comenteu les fotos, moltes gràcies.
M / Sueca

5 comentaris:

L'observador/a ha dit...

"Quan el mal ve d'Almansa a tots alcança".Eixes fotos són del dia 25 d'abril, bon dia per a reflexionar de totes les coses que tenim mal a la ciutat de Sueca i que s'han de millorar.Vaja qin desastre de poble!!!!
L'equip de gobern ha d'acceptar que Sueca està bruta i molt deteriorada.

L'allero ha dit...

Senyor Alacalde:
Ahí baix l'olivera no podria plantar dos garbetes d'alls?

Francis Montesinos ha dit...

Però si la pancarta del blog de https://www.blogger.com/img/cmt/close.gifles eleccions passades la van llevar fa quatre dies. No hi han ganes. Hi ha un constant rencor i cels, molts cels.Son justets. Un poquet de Jazz.... i moltíssima arrogància. Que entre a governar l'inútil i au.

Anònim ha dit...

Per on mires està tot que dona pena, però es que la gent tampoc es que ajude massa. serà`precis trencar les coses, vinga que açò no passa a cap lloc, no poden veure res net i aseat, a vore si l'ajuntamne es posa mans a l'obra i els veins es comporten tot fa falta

Anònim ha dit...

Tens raó, això no passa en cap lloc. En cap altre lloc ni pinten ni trenquen les coses, només passa que en Sueca. És que esteu per civilitzar!