dilluns, 1 de setembre del 2008

Crítica per l'estat de les Palmeres i Motilla en ple mes d'agost





El passat 29 d'agost, quasi al mig dia, recorrent el passeig marítim de Motilla a Palmeres i tornada em vaig trobar açò. Com vegeu ni el passeig, ni els accessos (ni les dutxes, ni els parcs infantils, ni les zones enjardinades, ni el mobiliari urbà, ni els solars, que també hi ha fotos) es salven del descuit. Trobe vergonyós que a Sueca, capital de la Ribera Baixa, abandonem tant la zona marítima. / PSK (Sueca)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I això que estem en plena temporada turística!! Que et sembla que pasarà a l'hivern??

Pareix ser que l'equip de Govern no ha manat la feina abans de pillar les vacances estivals, veritat??

Anònim ha dit...

Eixa és la nosta mar. Trobe a faltar ramugades de de joncs, pimentons, el que ací sempre hi ha hagut. Els nous veins ¿voleu una piscina en mig de la mar?

Això és el que hi ha, LO NOSTRE. Si no t`agrada ves a Gandia i menjaràs bona cosa de merda (sense dret a queixar-te)

Quan vaig a pixar no me l'agafe amb paper de fumar.

BE ESTARIA QUE EIXOS FORASTERS QUE ES QUEIXEN ES QUEIXEN TOT L'ANY DE LO QUE HI HA A SUECA. Pero cadascú és tan hipòcrita que només mira lo seu. (SUECANS BONS A MOTILLA NO SÓN HIpÒCRITES)

Anònim ha dit...

Algú a dit alguna cosa sobre l’estat de l’aigua de la mar?

Sols he volgut denunciar la deixadesa del passeig i els seus voltats. Que després els polítics ens diuen que tot ha estat perfecte i no es veritat. I em dona igual del color que siguen, eh!

Ah ..., sols dir-te que he nadat entre melons i pimentons, a mes de votar borses de fem passejant cap a la gola anant a pescar, però, si les coses es poden millorar, per que no fer-ho?

Anònim ha dit...

Tens tota la raó "psk". El que passa es que Sueca sempre ha sigut un poble conservador, i prova d'això es el comentari que ha publicat el figura de "catón".

La majoria de suec@ns son persones que no volen evolucionar, o siga, que preferixen viure un pas enrere i xapades a l'antiga!!

Anònim ha dit...

La neteja de les platges enguany l'ha contractada Baldo directament en la Diputació, a poca gent de Sueca he vist que netejara enguany el que vol dir que eixa gent que salvava casa uns mesos gràcies als jornals que l'Ajuntament trobava per a d'ells enguany han passat la mà per la paret.
¿És això justicia social?

Anònim ha dit...

¿Què mes li dóna a l´alcalde com estiguen les platges ?

Ell ja va fer vacances amb part dels diners de l´ Ajuntament en Pasqua per Extremadura i Portugal.

Vergonya sembla que nop en tenen.