diumenge, 28 de març del 2010

Baldo expulsà els dos joves mentre ell publicitava al Ple una ràdio pirata




L'Alcalde de Sueca Joan Baldoví (BLOC) vestia una samarreta publicitària d'una emissora de ràdio pirata (sense llicència administrativa) que emet des de Sueca en el moment d'expulsar del saló de plenaris a 2 joves, membres de les joventuts del PP (NNGG). La fotografia, capturada de la transmissió del Ple per part de Sueca TV, així ho demostra. Els expulsats assitien en silenci com a públic i duien una camisola on deia: "ZP al paro". Baldo fou advertit del detall per un regidor, concretament de PSPV-PSOE i se la va llevar. Donde dije digo, digo Diego.
Flash Man/Sueca

21 comentaris:

Anònim ha dit...

EY MIRA JA VES...PERO SI LA RADIO IXA ES DE LO MILLORET QUE S'HA FET EN SUECA DESDE FA MOLT DE TEMPS I COM A MOSTRA L'AUDIENCIA QUE TE SOBRETOT EN MOLTS ESTABLIMENTS I COMERÇOS DE SUECA (I SUPOSE QUE EN LA RIBERA)..JO CREC QUE LI S'HA DONAT MASSA IMPORTANCIA..ADEMES SUECA I(RIBERA) NECESSITA UN CANVI, AIRES NOUS I JO CREC QUE COM A SEGUIDOR D'ESTE GRUP DE RADIO OBJECTIU I LEGAL,REFLECTEIX LA JOVENTUT SANA, DIVERTIDA, IMPLICA, SOLIDARIA DE TOTA LA RIBERA BAIXA

El Nano ha dit...

Ací ningú està criticant l'emissora nio la tasca que estan fent ungrup de gent jove. El que jo entenc que estan criticant és l'actitud de l'alcalde que mentre ell fa propaganda de una empresa privada mentre està presidint un Plenari (acte oficial) expulsà els dos xicons només per dur una samarreta en la que no estava d'acord Baldo.
Va ser una favá. Si no els expulsa no s'entera ni déu i aixina ja veus com li ha anat per ruc.

Anònim ha dit...

Aclaració RAX, que es el que es pot observar a la camiseta no es cap empresa privada, sino un grup lligat al Consell de la Joventut de Sueca (del que per cert un dels expulsats n'es president), que entre d'altres activitats culturals que organitza, fa un programa de ràdio a una emissora així com també organitzaren la Marató Sueca Solidària que recaptà més de 4.000€ per a Carites i 5 tones de menjar.

Intereconomia camuflada ha dit...

El grupo de comunicación Intereconomía recibió en el año 2005 cuatro licencias de Televisión Digital Terrestre de parte de la Generalitat valenciana. A través de su filial Homo Virtualis el Consell de Francisco Camps concedió al grupo de tendencia ultraconservadora la autorización para poner en marcha emisiones de TDT en las demarcaciones de Alcoi, Elda, Orihuela-Torrevieja y Sagunt. La empresa de comunicación que preside Julio Ariza obtuvo las licencias pese a no contar con presencia previa en el universo de la televisión local en la Comunitat Valenciana.

Tres años después de resolverse el concurso, Intereconomía mantiene inactivas las autorizaciones y no ha iniciado el proceso para poner en marcha sus televisiones locales. Sin embargo su canal nacional sí puede sintonizarse en las comarcas valencianas. En febrero de 2008, el grupo de Julio Ariza suscribió un acuerdo de producción para emitir a través de Net TV la televisión digital terrestre que controla el grupo Vocento. ese mismo mes, se conoció un acuerdo por el que se redistribuía la composición accionarial de la Sociedad Gestora de Televisión Net TV. Vocento mantiene el 55% del capital de este operador, mientras que Walt Disney ha accedido al accionariado con el 25% con suministrador de contenidos. Otra filial de Intereconomía Homo Videns es propietaria del 25% del la sociedad y emite por el multiplex de Vocento para el conjunto del territorio español.

Intereconomía también adquirió en 2001 la empresa propietaria de una frecuencia en Sueca Radio Ribera Baixa. Esta sociedad recibió algunos años atrás una licencia con potencia local condicionada a emitir una parrilla que incluyese porcentajes de programación local y en valenciano. Aunque Radio Ribera Baixa, que ocupa la frecuencia 105.5, mantiene instalaciones y una antena en Sueca, su personal y equipos se trasladaron a Valencia. La 105.5 es la frecuencia que Radio Intereconomía emplea para sus emisiones nacionales en cadena en la provincia de Valencia. No ha respetado las condiciones iniciales de programación local y fomento de la lengua autóctona que venían marcadas en la concesión inicial de la licencia. E l registro mercantil recoge como apoderado de Radio Ribera Baixa a José Manuel Díaz Quintanilla, consejero delegado del grupo Intereconomía.

Preguntaoret ha dit...

Quin rotllo és això del consell de la joventut i que RAX no es cap empresa privada?
A la web http://www.raxfm.net diu ben clarament :
"Grup Rax de Comunicació"
És que ara el Consell de la Joventut es diu "Grupo Rax" ?
La web està registrada a nom d'una persona física, al carrer Ronda Nord de PICASSENT.
Que pinten ahí els fatxes i retrògrads d'INTERECONOMIA que són propietaris de les instal·lacions?

Anònim ha dit...

AIXÒ ÉS DELS ULTRACONSERVADORS D'INTERCECONOMIA

http://www.riberafm.es.tl/

Llegir més:
El canal ultraconservador no perdona a Jordi González su defensa del condón
http://foro.losgenoveses.net/viewtopic.php?t=35569&sid=87516bb9939a865db583030fe471105b

Anònim ha dit...

I EIXA EMISSORA D'INTERECONOMIA ÉS TAN PIRATA COM AQUELL DEL PARXE A L'ULL , EL LLORO AL MUSCLE , I UNA PATA DE PALO.

Anònim ha dit...

...seguint titulant "Baldo recolza un Ràdio Pirata i Feixista". Doncs al igual que Jorge Alarte (qui convidà expressament a Radio Ribera per a q el seguiren durant el dia q vingué a Sueca) o Dolors Pérez (entrevistada varies voltes pel Grup RAX) o el Casal Jaume I (seu del Grup RAX durant alguns mesos). A vore si ara resulta que tots son feixites...

Anònim ha dit...

Del Casal Jaume I i de Dolors Pérez jo no tinc dubtes i posaria la mà en el foc de la seua condició de progressistes, però dels altres que cites..... no sé que dir-te.

Resctecte a Intereconomia tots sabem qui són i pel que es comenta ací sembla que són els amos del joguet.

Anònim ha dit...

Sóc el mateix d'abans i se m'ha quedat al tinter que no conec als Grup RAX però em diuen que ell no són el que es Intereconomia.
Però insistisc en que d'Intereconomia no em fie ni un pèl.

Xavi Fernandez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

RIBERA FM es d'una empresa privada que no te cap vinculació amb INTERECONOMIA com es pot veure clarament en el registre mercantil. Imagine que utilitza els estudis d'Intereconomia, perquè és més econòmic llogar uns estudis que estaven totalment desaprofitats, que la inversió en uns estudis nous.

El que la emissora tingui o no concessió administrativa, es una situació per la que passen grans "grups" de comunicació de la Comunitat i no es nova, a la espera de que la Generalitat ho regule. Respecte a emetre sense concessió, només cal informar-se un poc per a veure que fins i tot institucions públiques, com es el cas de la universitat, emeten sense ella. Ací el que falta es que el sector es regule.

Com a ciutadà de Sueca done gràcies a que un empresari privat hagi tornat la ràdio a Sueca, després de que Intereconomia la prenguera..que assumeixi el risc econòmic de montar-la, quan cap institució ho ha fet, i més en un moment de crisis com l'actual.

Que no m'agrada que intereconomia sigui la propietaria físicament de les instalacions, doncs no, però això imagine que es una situació temporal fins que la emissora es puga consolidar o legalitzar i poder fer una inversió de futur.

Xavi Fernandez ha dit...

Comentar que el domini www.raxfm.net esta registrat a nom d'una persona física, perquè es ella qui paga l'hospedatge i el domini de la mateixa a titol personal i el cedeix la utilització al grup. No crec que això sigui res roin...

Una miqueta de TRELLAT ha dit...

Des de fa temps vinc seguint el Grup Rax i tot allò que fan,se que son un grup de gent jove,que volen fer i FAN coses pel poble i la comarca,son gent que volen donar a coneixer el potencial que tenim i no seguir essent una comarca de segona,gent amb idees,jovens,actius i gens conformistes,han passat per molts llocs i son gent amb estudis i cultura,gent que TOT el que és per a millorar la nostra terra(una bona mostra és la passada MARATÓ SOLIDARIA)ON MAI en la història de Sueca s'havien arreplegat tants diners ni menjar per a CARITAS,gent que feu possible la primera retransmissió de la SUPERBOWL a LA COMARCA i gent que recolza i DONA A CONEIXER equips IMPORTANTS com el SUECA RICERS,gent capaç de portar a tots els hogars l'ambient i la tradició com fou el programa desde una caseta de camp amb caçadors la setmana de cabiles i més dades que podriem anar dient,gent li costa molts mal de caps fer el uqe fan i ho fan MOLT AGUST,gent TOLERANT que parla amb les dretes,les esquerres,i els de centre,gent que només vol el millor per a la comarca i pasa de FAVADES i PIRULES com el titular MALINTENCIONAT que heu possat,gent que feu una entrevista a l'alcalde PER PRIMERA VEGADA EN LA HISTORIA DE SUECA per a preguntarli TOTS ELS DUBTES QUE TENIA LA CIUTAT i que els ciutadans enviaren,gent que aconseguí una PRIMERA ACLARACIÓ PUBLICA DE QUE HABIA PASSAT AMB SURGE,el GRUP RAX és gent que es preocupa i treballa per la ciutat,per a que us doneu conter que SOM més grans del que us penseu,que som CAPITAL DE COMARCA i que obriu els ulls i treballaeu de una vegada per la ciutat i la comarca i deixeu de costat els cels,l'avaricia i el orgull i MIREU MES PELS CIUTADANS, el mèrit és aconseguir que per fi després de uqe un gran grup mediàtic s'enportara la ràdio pugam tornar a tindre altre mitjà de comunicació TAN important com és la radio OBJECTIU i APARTIDISTA,dona gust vore com vas a un comerç i escoltes altra vegada RIBERA FM promocionat-se els nostres comerços i fomentant la NOSTRA cultura,FEIA MOLTS ANYS que ho esperabem i ARA que ho tenim que feu? l'alcalde de sueca es posà la camiseta per a fomentar LO NOSTRE no per res més,si sentiu el podcast del dia que l'entrevistaren HO ENTENDREU,pq no us informeu abans de publicar res?i dir que pel que tinc entés ribera fm no depén de intereconomia,es INDEPENDENT i el grup rax no és CAP empresa privada,(CAP S.L, ni cap S.A,ni res per l'estil)no us flipeu tant INFORMEU-SE PRIMER i després parleu no FEU DEMAGòGIA,res més,OJALÀ hi haguera més gent com ells..SUECA i la COMARCA serien diferents.

Anònim ha dit...

Que seguisquen aixina i que Cullera també s'emporte la ràdio...Bombers, escola d'idiomes i ribera fm... Destroir per destroir, seguirem vivint en un poble ple de cageraes de gossos i res mes.

Ricard ha dit...

Jo crec que a Sueca li falta no una ràdio, sino dos o tres i que s'espavilen els governants a donar permisos perquè això és una activitat comercial com qualsevol altra.
Eixe que parla de Cullera que es calle lña boqueta que els cullerots eren els amos de Ràdio Ribera que estava en Sueca i la van vendre.

Però jo em pregunte: ¿Perque Baldo es llevà la samarreta si tot és tan normal?
Pense que eixa és la qüestió, que Baldo expulsà a dos per la samarreta que vestía mentre ell feia algo semblant. Clavar-se en els comentaris amb la gent que duu l'emissora no ve a cuento, trobe jo.
Lo de Baldo va ser una eixida de to i un excés d'autoritat es mire com es mire.

Anònim ha dit...

Xic, llix bé el comentari de Cullera abans de fer callar a ningú... La mentalitat del suecà es destroir tot el del seu poble i lamentar-se quan se l'emporta un altre.
Una cosa bona que tenim i li tirem merda. Quan se'n vaja a fer la mà, i monten una altra emissora a Cullera o Llaurí, mos lamentarem perque no tenim ràdio.

Anònim ha dit...

Home, emissora pirata si que és des del moment que no tenen llicència com se li coneixen popularment (i no és despectiu)a totes estes emissores . Pero això no vol dir res perque també potser pirata la televisió municipal de Sueca i la de Cullera desde que han entrat en vigor les TDT.
Altra cosa és que si no és S.L. ni S.A. com comenta ací un gran defensor ¿Que és?
Pero lo de Baldo explusar per les dos camisetes ni té nom ni perdó.

Anònim ha dit...

...jo opine que no es deu tirar a ningú de cap "pleno", excepte si porta una camisa amb missatges xenòfobs, sexistes o d'apologia de la violència en general. En quant a lo de la ràdio em consta q aquests xics del Grup Rax fan un traball increible en Radio Ribera per 0 euros. Sols fèren una entrevista a Baldo i li propossàren el repte de q es ficara la camisa en el proper "pleno" i ell acceptà.

Anònim ha dit...

Aso es un mesclaillo, la cosa queda aixi:

+ RIBERA FM emissora de capital privat, rere la cual ni ha una empresa que no te cap relacio amb INTERECONOMIA (qui vullgue mes info que els contracte publicitat i obtindran una factura totalment legal, o q investigue).

+ GRUP RAX un grup de joves que fan activitats pel poble, sense cap finalitat lucrativa. Fa uns anys intentaren montar una emissora que estigué en la Fimac i que tenia els estudis al Casal Jaume I, però abandonaren el projecte per falta de financiació i problemes tècnics. Fan un programa a RIBERA FM, com antes el feien a RADIO RIBERA o la MEGA RADIO.

+ LA CAMISETA DE BALDO. Camisetes que utilitzaren estos joves a la MARATO SOLIDARIA i que regalaren a Baldo en una entrevista i que Baldo, com a acte de suport a la seua tasca es va posar al pleno...i ja esta!

Estic segur q quan entrevisten a Carles Ramirez, també li ragalaran una camiseta de estes.

Que farà Carles amb ella?

Anònim ha dit...

Por sierto:

MÉS FORT ES Q L'AJUNTAMENT MANTIGUE FORA DE LA LEGALITAT FINANCIADA AMBS DINERS PUBLICS SUECA TV.